All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

All-Connects is gespecialiseerd in digitale transformatie met betrekking tot voertuigen, wagenparken, bedrijfsassets en mobiele teamLers. Met bijna 20 jaar ervaring op de teller is het bedrijf nog steeds in volle groei. Ook in 2020 wordt deze trend verder gezet. Zo maakte All-Connects begin deze week bekend dat Intersat, een lokale aanbieder van volg- en beveiligingssystemen voor zowel B2B als B2C klanten, geïntegreerd wordt in All-Connects.

“Als speler op de – voornamelijk – Vlaamse Track & Trace markt hebben we geen moment getwijfeld om deze mooie opportuniteit te verzilveren. Met deze overname zetten we onze groeistrategie verder.” zegt Philippe Minne, Managing director van All-Connects. Voor Christian de Salle, die in 2004 Intersat oprichtte, werd het stilaan tijd om wat gas terug te nemen. Hij zal vanaf januari 2020 binnen All-Connects als adviseur zijn kennis over de performante oplossingen uit het Intersat gamma met ons delen.

Met deze overname zetten beide bedrijven hun goede reputatie als serviceverlener verder. Philippe Minne, Managing Director van All-Connects: “Bij de eerste bespreking was het al snel duidelijk dat zowel ikzelf als Christian enorm veel waarde hechten aan het luisteren naar wat de klant wil. Het 100% ondersteunen in een sterk commercieel verhaal blijft het uitgangspunt.”. Intersat klanten kunnen uiteraard gebruik blijven maken van hun oplossingen. De ondersteuning en service wordt vanaf nu door All-Connects verzorgd. “Ons team zal alle klanten op persoonlijke wijze verwelkomen en hen uiteraard ook de nodige informatie bezorgen over de veranderingen.”.


Over All-Connects nv

All-Connects wil dé partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het connecteren, volgen en beheren van zijn fleet, personeel en bedrijfsmaterialen via telematica, gps en bluetooth.

Vaste waarden in het aanbod zijn Track & Trace, Eco Drive, Car Diagnostics, Incert TT alarmen, Checkin@work aanwezigheidsregistratie, HR mobiliteitsberekening, Geofencing en AGR-GPS mesttransportregistratie. De meest recente oplossing in het aanbod is Check.connects, een asset monitor en planner om je bedrijfsmaterialen, gebouwen en medewerkers op te volgen op 1 centraal platform. Hiermee bevestigen we onze ambitie om steeds de nieuwste technologiëen te kunnen delen met onze klanten.

Ons team beschikt over de nodige kennis en expertise, waardoor we zelfs voor de moeilijkste uitdagingen in samenwerking met onze leveranciers een werkbare, betaalbare oplossing kunnen bedenken. Maak kennis met het All-Connects team via deze korte bedrijfsfilm en ontdek op de website wat we samen met Intersat voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

www.all-connects.be

Persbericht PDF All-Connects - Intersat

 

 

Ontstaan Intersat NV

De eerste GPS satellieten werden al in 1967 gelanceerd door het Amerikaanse leger. De commerciële toepassingen werden pas eind jaren '90 ontwikkeld. GPS (Global positioning System) werd ook beschikbaar in Europa. In 2000 kwam het Italiaanse anti-auto-diefstal-systeem 'Viasat' op de Belgische markt. Dit heeft, door een toenmalige 'plaag' van carjackings, een enorm succes gekend, met als gevolg dat de evolutie van nieuwe producten en systemen niet meer te stoppen was. De voorloper van Intersat nv was verdeler van het Viasat anti-diefstal systeem voor België en de buurlanden.
De vraag naar GPS trackers voor alle soorten voertuigen en containers groeide exponentieel. Daarnaast werden toepassingen als vlootbeheer kostenbesparend door de verwerking van al de data, van al de wagenpark gegevens.

In 2004 werd Intersat nv opgericht met een ruim assortiment volg- en traceringssytemen.

  • Kwaliteitsproducten en service sinds 2004
  • Voor ondernemingen, verzekeringen, overheid, particulieren
  • Volledige logistiek voor de klant. Dienst na verkoop
  • Verhoging van veiligheid, ROI, efficiëntie

Intersat nv

Intersat nv is uw professionele partner
Stay in touch with your vehicle

Intersat adviseert en installeert de beste systemen van de markt. Wij zijn creatief om alles te integreren tot een perfect samenhangend geheel. Ons ondernemingsschap komt uw ROI (Return On Investment) ten goede. Intersat een vaste waarde in sinds 2004.
Onze klanten zijn bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en particulieren. Als klant krijgt u een totaalservice. Wij zorgen voor de volledige logistiek van de klant. Een dienstverlening van offerte tot dienst na verkoop. Het bieden van opleidingen en technische ondersteuning via de helpdesk en support.
Onze drijfkracht is om uw voertuigen intelligenter, comfortabeler en veiliger te maken. We werken met een netwerk van verdelers van gespecialiseerde installateurs, garages en invoerders. Kortom vakmensen op hun gebied. Alle prijzen zijn vrijblijvend op aanvraag.

Intersat uw project en fleet partner

Een goed beheer van uw wagenpark is kostenbeperkend, optimaliserend, veiligheid verhogend. Een verzekerd gevoel voor u en uw verzekering.
Op verzoek van verschillende bedrijven werken we voortdurend aan de integratie van externe software. De technologie evolueert, onze oplossingen evolueren mee. Web applicaties compatibel met alle operating systemen. IOS, Android en andere mobiele software. Data collection barcode en RFID. Satelliet communicatie: Iridium, Inmarsat, Thuraya...

gps satellieten

GPS satelliet systeem

veilig onderweg

Veilig op de weg

track and trace

Track and trace via smartphone