Over Intersat nv

Ontstaan Intersat NV

De eerste GPS satellieten werden al in 1967 gelanceerd door het Amerikaanse leger. De commerciële toepassingen werden pas eind jaren '90 ontwikkeld. GPS (Global positioning System) werd ook beschikbaar in Europa. In 2000 kwam het Italiaanse anti-auto-diefstal-systeem 'Viasat' op de Belgische markt. Dit heeft, door een toenmalige 'plaag' van carjackings, een enorm succes gekend, met als gevolg dat de evolutie van nieuwe producten en systemen niet meer te stoppen was. De voorloper van Intersat nv was verdeler van het Viasat anti-diefstal systeem voor België en de buurlanden.
De vraag naar GPS trackers voor alle soorten voertuigen en containers groeide exponentieel. Daarnaast werden toepassingen als vlootbeheer kostenbesparend door de verwerking van al de data, van al de wagenpark gegevens.

In 2004 werd Intersat nv opgericht met een ruim assortiment volg- en traceringssytemen.

  • Kwaliteitsproducten en service sinds 2004
  • Voor ondernemingen, verzekeringen, overheid, particulieren
  • Volledige logistiek voor de klant. Dienst na verkoop
  • Verhoging van veiligheid, ROI, efficiëntie

Intersat nv

Intersat nv is uw professionele partner
Stay in touch with your vehicle

Intersat adviseert en installeert de beste systemen van de markt. Wij zijn creatief om alles te integreren tot een perfect samenhangend geheel. Ons ondernemingsschap komt uw ROI (Return On Investment) ten goede. Intersat een vaste waarde in sinds 2004.
Onze klanten zijn bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en particulieren. Als klant krijgt u een totaalservice. Wij zorgen voor de volledige logistiek van de klant. Een dienstverlening van offerte tot dienst na verkoop. Het bieden van opleidingen en technische ondersteuning via de helpdesk en support.
Onze drijfkracht is om uw voertuigen intelligenter, comfortabeler en veiliger te maken. We werken met een netwerk van verdelers van gespecialiseerde installateurs, garages en invoerders. Kortom vakmensen op hun gebied. Alle prijzen zijn vrijblijvend op aanvraag.

Intersat uw project en fleet partner

Een goed beheer van uw wagenpark is kostenbeperkend, optimaliserend, veiligheid verhogend. Een verzekerd gevoel voor u en uw verzekering.
Op verzoek van verschillende bedrijven werken we voortdurend aan de integratie van externe software. De technologie evolueert, onze oplossingen evolueren mee. Web applicaties compatibel met alle operating systemen. IOS, Android en andere mobiele software. Data collection barcode en RFID. Satelliet communicatie: Iridium, Inmarsat, Thuraya...

gps satellieten

GPS satelliet systeem

veilig onderweg

Veilig op de weg

track and trace

Track and trace via smartphone

Copyright Intersat NV © 2018. All Rights Reserved.

 

Website Designer